Alături de un serviciu de primă clasă, ambianța salonului este un alt aspect care pentru noi contează în cel mai mic detaliu. Vrem ca ședința ta să fie mai mult decât un masaj, o experiență care să te transporte în cele mai exotice locuri, iar decorul și atingerile senzuale sunt esențiale pentru acest lucru. Salonul nostru este ideal pentru cei care caută să își destindă atât trupul, cât și mintea: decoruri orientale, muzică ambientală, lumânări parfumate, lumină difuză și fete superbe – tot ce trebuie pentru o experiență intimă de neuitat.

Descoperă aici poze din locația Vicious Girl sau vizitează-ne și experimentează pe propria piele atmosfera din salonul nostru de masaj erotic. Este foarte ușor de ajuns la noi, suntem în centrul Bucureștiului (Grădina Icoanei). Vei găsi aici fete care așteaptă cu nerăbdare să îți ofere cele mai intense senzații experimentate vreodată.

 

Salonul de Masaj Vicious Girl creeaza o ambianta exotica, imbinand parfumul si lumina camerei, creand mister, unde senzatia si placerea se vor amplifica. Masajul nostru are un efect indescriptibil : atinge, relaxeaza, seduce si magnetizeaza.

 

Rezervă un masaj la Vicious Girl

0758.731.867

TOȚI CLIENȚII NOI VOR BENEFICIA DE O SURPRIZA!

MASAJ TOPLESS
200 RON

Fiecare parte a corpului este atinsa in mod egal. Tensiunea fizica si stresul se dizolva instant in atingerile usoare ale maseuzei. Masajul te va face sa vibrezi, avand efect revigorant si reconfortant asupra intregului organism.

Rezerva acum!
MASAJ NUD
250 RON

Pentru momentele in care vrei sa te destinzi, relaxandu-ti corpul, si minte poti apela la masajul nud. Acesta te poarta intr-o lume a fanteziilor, atingand apogeul placerii, insa nu inainte de a-ti duce imaginatia la cote maxime.

Rezerva acum!
VIP MASSAGE
300 RON

Atingerile senzuale ale maseuzei noastre pe intregul corp impreuna cu sticla de sampanie oferita cadou iti vor trezi simturile si te vor elibera complet de stresul cotidian. La finalul sedintei de masaj te vei simti zen.

Rezerva acum!
MASAJ CUPLURI
500 RON

Pentru momentele in care vrei sa iti rasfeti si jumatatea, masajul erotic de cuplu ghidează ambii parteneri pentru a urca cele mai înalte înălțimi ale plăcerii. Condimenteaza-ti viata de cuplu printr-o sesiune de masaj.

Rezerva acum!
MASAJ tantric
250 RON

Fiecare parte a corpului este atinsa in mod egal. Masajul tantric nu este un simplu masaj ci se bazeaza pe convingerea ca o viata sexuala sanatoasa are numeroase beneficii atat pentru corp cat mai ales pentru spirit.

Rezerva acum!
MASAJ RELAXARE
150 RON

Fara indoiala, tehnicile folosite in realizarea acestui tip de masaj au menirea de a face orice persoana sa experimenteze senzatii de neuitat. Atingerile atent localizate, realizate cu tact si pot ameliora senzatiile de durere.

Rezerva acum!
FETISH & FANTASY
300 RON

Fanteziile și fetish-urile tale devin realitate în salonul nostru. Tot ce trebuie să faci este să ne suni și să ne spui ce îți dorești. Cu siguranță una dintre fetele Vicious vor reuși să îți împlinească dorințele tale ascunse

Rezerva acum!
DEPLASĂRI HOTEL
Pret la Cerere

Vrei să te bucuri de o fată Vicious Girl și de un masaj de neuitat  în camera ta de hotel? Tot ce trebuie să faci este să pui mâna pe telefon, să suni și să ne spui adresa su noi ne vom ocupa de restul.

Rezerva acum!

Ne găsești pe: Strada Icoanei nr. 29A